Bu seneki Apple fenomeni: Beklentiler boş çıktı.  

Posted by Alper Çetiner



Arkadaşlar, hepimize geçmiş olsun. Eğitim yılına bu yıl başlayan herkesin de aslında bildiği bir konu,

bu sene Apple mapple yok ! ! !

Bilgi İşlem Müdürü Tijen Hanım'ın gelecekte de Apple olmayacağına dair fikirler oluşmasına neden olacak açıklaması şu şekildeydi:

Apple bilgisayarlar Intel Chip Sistemi kullanmaya başladıkları için Apple almanın bir anlamı kalmıyor.
Bunun üzerine sorduğum soru şu şekildeydi:

PC'mize Mac OS kurup Final Cut ile çalışmamızın imkanı var mı peki? Ben Medya ve İletişim öğrencisiyim, film kurgusu yapabilmem için o program şart.
Cevabı ikimiz de biliyorduk ve karşılıklı gülümsedik.


Evet arkadaşlar, bundan böyle cebbeleşeceğimiz
program Adobe Premiere'dir. O da inanılmaz
yavaş çalışan bir uygulamadır. Gerçek Kesit
dizisinin kalitesine ulaşabilirseniz kendinizi şanslı
sayın. Yalnız..., bizi kurtaran bir Sarı Bıyık da olmayacak,
onu da unutmayın. Artık dandik şartların yaratıcı insanları olacağız.

2 yorum var | yaz / oku

bu apple olayı çoğu kişinin canını sıktı...bi de uyuz olduğum nokta o kadar dandik insanların elinde ki o apple adam msn yükleme derdindeydi yani..2 senedir apple kullanıyo(!)daha hala projelerini yaparken nası kullanması gerektiğini bilmiyo..ben bile kıt apple bilgimle işin üstesinden gelebiliyodum ama elemanın durumu faciaydı yani...yapıcak bi şey yok..belki ekrem babamız ve sülayman amcamız el ele verip farklı yaratıcı fikirlerini üzerimizde uygularlar..şu saatten sora yapılabilecek en anlamlı hareket mezun olduumuzda elimizde kalacak olan(umarım)külüstürü tepelerine vura vura teslim etmek..hırrrr!!!!

bir laptop için biçilen azami ömür aslında 36 aydır. apple nispeten zamana daha fazla meydan okuyan bir modeldir. açıkçası, lenovo benim için sadece linux'u deneme tahtası. internet'e girişimi netbookumla yaptım bile. linux makinesi evdeki misafirlere canları sıkılmasın diye arada bir açılır sanırım.

Yorum Gönder

kimiz?

Fotoğrafım
İzmir Ekonomi Üniversitesinin Medya ve İletişim öğrencileriyiz. Derdimiz ortak bir alan yaratmak ve çok dertliyiz. Şöyle ki, okuyan herkes davetlidir.

neciyiz?

İzmir Ekonomi Üniversitesinin Medya ve İletişim öğrencileriyiz. Derdimiz ortak bir alan yaratmak ve çok dertliyiz. Okuyan herkes davetlidir.

arşiv