Greenpeace & Tunick: Çıplak Bağ Bozumu  

Posted by Alper Çetiner


Bu adamı seviyorum ya! Ülkemizin insanına çok yararı olabileceğini düşündüğüm bir fotoğrafçıdır. İnsanın çıplaklığın bir kusur, bir günah veya aç kurtların sofrasına meze olmadığını, doğanın bir yalınlığı olduğunu gösterebilen birisidir kannımca ve de zannımca. Tabii siz resimlerine hangi bakış açısıyla bakarsanız.

Ses getiren eylemleriyle bilininen çevre örgütü Greenpeace, kalabalık grupların çıplak fotoğraflarını çeken ABD'li ünlü fotoğrafçı Spencer Tunick'in işbirliğinden yine sıradışı bir eylem çıktı. 713 Greenpeace gönüllüsü Fransa'nın ünlü Beaujolais şarap bölgesinde bir bağda soyundu.
Eylemciler amaçlarının, iklim değişikliğinin Fransa'nın üzümleri ve şaraplarındaki etkisini göstermek olduğunu söylüyor. Uzmanlara göre, küresel ısınma nedeniyle son 50 yılda üzüm ve şarap kalitesinde de düşüş yaşandı.
Haberin kaynağı ve Tunick'in bilinen diğer çalışmaları için:
Çıplak bağ bozumu [milliyet]

0 yorum var | yaz / oku

Yorum Gönder

kimiz?

Fotoğrafım
İzmir Ekonomi Üniversitesinin Medya ve İletişim öğrencileriyiz. Derdimiz ortak bir alan yaratmak ve çok dertliyiz. Şöyle ki, okuyan herkes davetlidir.

neciyiz?

İzmir Ekonomi Üniversitesinin Medya ve İletişim öğrencileriyiz. Derdimiz ortak bir alan yaratmak ve çok dertliyiz. Okuyan herkes davetlidir.

arşiv